Настава у природи

Категорија: Uncategorised Објављено субота, 14 мај 2016


НАСТАВА У ПРИРОДИ

           Настава у природи за ученике 2. и 4. разреда матичне школе и издвојеног одељења у Овсишту реализована је од 5. до 12. маја 2016. године у дечијем одмаралишту ,,Видиковац“ на планини Гучево. Ученици су са својим учитељима Снежаном Маринковић, Славицом Лукић, Звонком Глишићем, Јасном Павлићевић, Светланом Грујић и вођом пута Љиљаном Петровић уживали у природним лепотама овог краја и испланираним активностима.

Директор и особље одмаралишта и ректреатори оставили су веома позитиване утиске. Све испланиране активности су реализоване и сви циљеви остварени. Ученици су шетали и упознавали планину Гучево, приватну ботаничку башту и бању Ковиљачу. Реализована су два излета: излет у Тршић и манастир Троношу и излет у Мали Зворник са посетом Тајном граду краља Петра II Карађорђевића и комплексу ,,Сунчана река“. Свакога дана организоване су спортске активности, а током вечери ученици су уживали у разноврсним програмима и дискотеци. Уз помоћ рекреатора ученици су израђивали ћилиме, које су понели својим кућама као успомену на лепо дружење.

Ученици и реализатори наставе у природи понели су лепе утиске са Гучева! Њихови другари, ученици 1. и 3. разреда матичне школе отпутовали су 12. маја у исто одмаралиште. Желимо им леп провод!

Погледај галерију

Погодака: 864
        • ЛОКАЦИЈА НА КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИМО


 • КОНТАКТ ПОДАЦИ ШКОЛЕ

   

  tel: 034/6-811-003
  fax:034/6-811-003

  Мије Тодоровића бр. 8
 • Топола
 • mail: os.karadjordje1@mts.rs