Прослава мале матуре

Категорија: Uncategorised Објављено недеља, 05 јун 2016

Прослава мале матуре у Основној школи ,, Карађорђе''

Најлепши период нашег живота је детињство. Растерећеност, слобода, игра, смех најчешће прате тај животни период. Полазак у школу доноси промене и уноси обавезе у нашу свакодневицу. Тако теку школски дани. Испуњени су свакодневним радостима дружења са драгим људима. Међутим, дође тренутак када се растанемо. Тај тренутак обележавамо прославом мале матуре. Прирпреме прати стрепња, нестрпљење и радост. Закорачићемо у нови свет, нови период живота.

Ове године генерација 2001. је прославила свечано завршетак основног школовања 2.06.2016.год. Прослава је организована у холу школе. У свечаном амбијенту ученици су провели једно дивно вече са својим наставницима и директорком школе. Смењивале су се сузе и смех. Све је прштало од емоција. Организован је избор за најлепшу фризуру, најбољи плесни пар, најбољег играча, мис и мистер матуре. Ни наставници нису прошли без диплома: за највеселијег наставника, најбољи стајлинг, најбољег плесача.

Вече је било изузетно, наши ученици прелепи. Преостало је да им пожелимо срећу на завршном испиту, да упишу жељене школе, наставе школовање и буду сјајни људи и изузетни ђаци као што су до сада били.

Драги наши, наставите сигурним корацима даље! Са срећом!

 

 

 

Погодака: 620
        • ЛОКАЦИЈА НА КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИМО


 • КОНТАКТ ПОДАЦИ ШКОЛЕ

   

  tel: 034/6-811-003
  fax:034/6-811-003

  Мије Тодоровића бр. 8
 • Топола
 • mail: os.karadjordje1@mts.rs