Буди хуман

Категорија: Обавештења
Објављено среда, 07 новембар 2018
Аутор Јасна Вуковић

БУДИ ХУМАН

 

У претходне две седмице ученици и запослени у ОШ „Карађорђе“ су својим примером, хуманошћу и великим срцем показали како када смо сложни стижемо до великих циљева. На иницијативу представника Савета родитеља „Кутија за Николу“ је стигла у хол наше школе. Ученички парламент и сви остали актери школског живота су акцију подржали.

Поносни смо на нашу децу, родитеље, колеге јер је за само 10-ак дана прикупљено 40.620дин за лечење малог Николе Павловић из Аранђеловца. Надамо се да да ће наше мало Николи значити пуно.

Будимо хумани и научимо нашу децу да то буду!

ПРОЈЕКТНА НАСТАВА 2018.

Категорија: Обавештења
Објављено уторак, 23 октобар 2018
Аутор Јасна Вуковић


ПРОЈЕКТНА НАСТАВА

Крајем септембра ученици првог разреда су започели реализацију теме предмета ПРОЈЕКТНЕ НАСТАВЕ под називом „Мале руке – велика дела“. Ученици су заједно са својим учитељима и уз помоћ родитеља у својим учионицама правили разне украсне предмете. Ове школске године у школи је формиран Тим за промоцију предузетништва па су овакву врсту наставе прихватили и остали ученици млађих разреда. Своје рукотворине и производе ученици прва два одељења првог разреда презентовали су у оквиру манифестације ОПЛЕНАЧКА БЕРБА на штанду и у организацији Друштва учитеља Тополе заједно са старијим друговима укљученим у овај пројекат.

Погледај галерију

 

Екскурзија за 8. разред 2018/2019.

Категорија: Обавештења
Објављено недеља, 14 октобар 2018
Аутор Милан Недељковић

              За ученике осмог разреда реализована је тродневна екскурзија на релацији Топола-Ваљево-Тршић-Бајина Башта-Мокра Гора-Тара-Златибор-Ужице-Топола. Екскурзија је реализована у четвртак, петак и суботу 8.,9. и 10.10.2018.године.

 

Погледај галерију

             Техничка организација је поверена туристичкој агенцији овлашћеној за ове послове ,,Биг-енекс'' д.о.о. Ваљево (превоз ученика туристичким аутобусима, осигурање ученика, заказивање посета културно-историјским споменицима, калкулација трошкова). Агенција је обезбедила лекара пратиоца и свог водича Душана Стојковића.

Опширније...

ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ШКОЛСКОЈ КЛУПИ

Категорија: Обавештења
Објављено понедељак, 22 октобар 2018
Аутор Смиљана Радовановић

ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ШКОЛСКОЈ КЛУПИ

На основу Правилника о стандардима квалитета рада установе и Закона о основама система образовања и васпитања, а у циљу подржавања иницијативе и развијања предузетничког духа ове школске године формиран је Тим за развој међупредметних компетенција и предузетништва.

Циљ активности овог тима је развијање свести за значај целоживотног учења на тему предузетништва.

Предузетништво подразумева способност да појединац сам подстакне промене и способност да прихвати, подржи и прилагоди се иновацијама.

Укључује и преузимање одговорности за сопствене поступке, постављање циљева и њихово остваривање, као и мотивацију за успех.

То је способност појединца да преточи идеје у дела.

Подразумева и креативност, иновативност и спремност за преузимање ризика, као и способност планирања и управљања пројектима.

Опширније...

ВАШАР У ТОПОЛУ

Категорија: Обавештења
Објављено четвртак, 11 октобар 2018
Аутор Јасна Вуковић

        • ЛОКАЦИЈА НА КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИМО


 • КОНТАКТ ПОДАЦИ ШКОЛЕ

   

  tel: 034/6-811-003
  fax:034/6-811-003

  Мије Тодоровића бр. 8
 • Топола
 • mail: os.karadjordje1@mts.rs