ЗОНА ЗАМФИРОВА

Категорија: Приредбе
Објављено среда, 17 мај 2017
Аутор Грујић Јелена

Колектив ОШ ,,Карађорђе“ прославио је Дан школе 9. маја 2017. године. Традиционално, сваке године, ОШ ,,Карађорђе“ обележава тај дан пригодном приредбом коју изводе ученици у организацији њихових наставника. Ове године су замењене улоге. Ученици су били укључени у организацију Дана школе, а наставници су глумили и певали. Дан замене улога је прошао веома успешно и на одушевљење грађана Тополе.

Опширније...

„Мало позорје“ код нас

Категорија: Приредбе
Објављено недеља, 23 октобар 2016
Аутор Јасна Вуковић

У петак 14.10.2016. године, у нашој школи, гостовало је „Мало позорје“ из Београда. Глумачки пар извео је колаж сцена представљајући дела три велика писца Стевана Сремца „Поп Ћира и поп Спира“, Бранислава Нушића „Аутобиографија“ и Бранка Ћопића „Доживљаји Николетине Бурсаћа“. Представи је присуствовало око 180 ученика млађих и старијих разреда уживајући у глумачким бравурама гостију.

Галерија слика>>>

Дан школе

Категорија: Приредбе
Објављено среда, 11 мај 2016
Аутор школа

НАША ШКОЛА- НАШЕ ИЗВОРИШТЕ

ДАН ШКОЛЕ

Дана 9. маја 2016. године прослављен је Дан наше школе. Гости су уживали у приредби коју су припремили наставници са ученицима. Наши млади глумци славили су школу, знање, љубав и другарство. Показали су да је школа извориште вредности, а да су наши ученици чувари традиције, да су наша светлост и нада. Времепловом смо се вратили у прошлост и подсетили се знаменитих личности заслужних за школу и књигу, као и наших славних Шумадинаца. Славну прошлост, на коју смо поносни, повезали смо са садашњошћу и нашим младим песницима, који су писали о лепој Тополи. Читајући песме наших ученика, Милице Кукањац, Наталије Симић и Божице Вујасиновић, поручено је да ће са нашом децом будућност бити светла! Рођендан наше школе прослављен је и песмом хора. Наши славуји су песмом славили школу, љубав и другарство. Овом приликом директорка школе пожелела је добродошлицу присутним гостима (председнику Скупштине општине Драгану Живановићу, републичком посланику Драгану Јовановићу, директорима установа и организација, пријатељима школе, родитељима...).

Опширније...

Видовданска свечаност

Категорија: Приредбе
Објављено уторак, 28 јун 2016
Аутор школа

ВИДОВДАНСКА СВЕЧАНОСТ

У ОШ „Карађорђе“ у Тополи традиционално се обележава Видовдан пригодном приредбом, поделом књижица, сведочанстава, наградама ученику генерације, такмичарима и наставницима. Директорка школе Рајка Митровић се и ове године побринула да богато награди најуспешније ученике и наставнике.

Опширније...

Савиндан у ОШ,,Карађорђе''

Категорија: Приредбе
Објављено среда, 27 јануар 2016
Аутор Јелена Грујић

 

Како је Савиндан прослављен у ОШ,,Карађорђе''

Путовање кроз Савину прошлост је путовање кроз нашу садашњост. Сава је наш путовођа и заштитник. Ходајући Савиним путем, ходамо кроз време.

Опширније...

        • ЛОКАЦИЈА НА КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИМО


 • КОНТАКТ ПОДАЦИ ШКОЛЕ

   

  tel: 034/6-811-003
  fax:034/6-811-003

  Мије Тодоровића бр. 8
 • Топола
 • mail: os.karadjordje1@mts.rs