Видовданска свечаност

Категорија: Приредбе Објављено уторак, 28 јун 2016

ВИДОВДАНСКА СВЕЧАНОСТ

У ОШ „Карађорђе“ у Тополи традиционално се обележава Видовдан пригодном приредбом, поделом књижица, сведочанстава, наградама ученику генерације, такмичарима и наставницима. Директорка школе Рајка Митровић се и ове године побринула да богато награди најуспешније ученике и наставнике.

Пре почетка програма награде је уручила помоћник директора Љиљана Петровић.  Ученик генерације Наталија Симић  је поред књига и Вукове дипломе добила лап топ . За најбољи резултат на такмичењима ове године таблетом су награђени ученици Марко Мирковић и Ђорђе Благојевић. Такође, за промоцију школе таблетом је награђен и  ученик Јован Аксентијевић. Ученици носиоци Вукове дипломе добили су вредне књиге.  Награде за резултате на такмичењима подељене су на родитељским састанцима.

Носиоци Вукове дипломе:

 VIII1

1.Вуловић Никола

2. Кукањац Милица

3. Симић Наталија

VIII2

 1. Александровић Јелисавета

 2. Недељковић Милан

 3. Матејић Катарина

 4. Николић Исидора

VIII3

1. Василијевић Андеја

2. Марковић Димитрије

3. Стевић Јелена

4. Коцић Сандра

VIII4

1. Аврамовић Магдалена

2. Благојевић Ђорђе

3. Аксентијевић Јован

4. Павловић Матеја

5. Терзић Ивана

VIII5

1. Николић Јован

2. Милојевић Лазар

 

Наставници који су својим радом допринели постигнућима ученика на такмичењима (републичка такмичења, међународни конкурси) за ову школску годину такође су добили награде. Марко Ђурђевић за најбоље резултате ученика на републичком такмичењу добио је таблет, а Љиљана Петровић, Јован Павловић, Сузана Јовановић, Александар Танасијевић и Јелена Грујић вредне књиге.

Након доделе награда гости су имали прилике да уживају у музичко- сценском програму који су припремили ученици 4. разреда уз помоћ учитељa Снежане Маринковић, Славице Лукић и Звонка Глишића.

Драги наши ученици, желимо вам пријатан одмор. Осмаци, желимо вам да упишете жељене средње школе и да и у њима будете овако успешни! 

 

 

 

Погодака: 483
        • ЛОКАЦИЈА НА КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИМО


 • КОНТАКТ ПОДАЦИ ШКОЛЕ

   

  tel: 034/6-811-003
  fax:034/6-811-003

  Мије Тодоровића бр. 8
 • Топола
 • mail: os.karadjordje1@mts.rs