Рођендан "Загрљаја"

Категорија: Приредбе Објављено уторак, 17 фебруар 2015 Аутор Мирко Јевтић

Рођенданска прослава Удружења “Загрљај”

загрНа дан, 13. фебруара 2002. године родило се Удружење „Загрљај“.

У петак смо сви заједно обележили 13 година успешног рада. Био је ДИВАН дан и за то треба да захвалимо нашим дивним, великим и малим гостима, корисницима Удружења, родитељима и стручњацима који су заједно организовали овај догађај.

Домаћини су се посебно радовали гостима који су им учинили посебним данашњи дан: председнику oпштине Драгану Живановићу, директорки Рајки Митровић из Основне школе „Карађорђе“, Бранки Чучуковић, дефектологу и директорки вртића Снежи Јанковић, Вери Благојевић и бака Соји, Љиљи Симић, Драгошу, Љиљи, Зорану и докторки Верици Марковић из Удружења хранитеља, свештенику Александру Петровићу и вероучитељу Александру Алексићу, драгој учитељици Слађи Делић, њеним другацима, ученицима првог разреда  и деци са верске наставе, наставници Јелени Грујић, Сањи из ЦСР и Дијани Филповић .

Сви смо заједно показали како наше мало може да буде некоме све! И како наша драга Бранка рече: “Надајмо се да ће овај добар пример продрмати и пробудити оне који су се успавали и увукли у себе да учествују и помогну да ово Удружење и даље расте и буде сигурно и лепше место за СВУ нашу децу и омладинце.

Погодака: 432
        • ЛОКАЦИЈА НА КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИМО


 • КОНТАКТ ПОДАЦИ ШКОЛЕ

   

  tel: 034/6-811-003
  fax:034/6-811-003

  Мије Тодоровића бр. 8
 • Топола
 • mail: os.karadjordje1@mts.rs