Категорија: Средње школе Објављено четвртак, 18 фебруар 2016 Аутор Школа

 Гостовање студената Војне Академије

Данас, 18.02.2016. године, за време 5. часа у Медијатеци, наши посетиоци и гости из Војне Академије, ученицима 8. разреда представили су се и почели разговор на тему Шта уписати?

Ова промоција Средње стручне Војне школе и Војне гимназије била је намењена ученицима 8. разреда, а поред ученика из наше, било је и пар ученика из околних школа (ОШ „Милутин Јелинић“ и ОШ „Сестре Радовић “). Гости су нам причали о детаљима конкурса за упис у школску 2016/17. годину, о томе колико се кандидата прима и на средње и на факултетско образовање, о пријемном испиту и о осталим документима и процедурама које нам се дешавају током уписа у неку од поменутих средњих школа..Било је речи и о условима школовања, о томе како ствари функционишу након уписа и које су нам даље обавезе и о другим интересантним и занимљивим стварима и напоменама о школама. Одмах по завршетку њиховог излагања, уследила су бројна питања ученика на која се наши гости врло радо, и са задовољством одговорили.

Онима који су заинтересовани, а који данас нису успели да дођу на промоцију, наши гости су дали савет: Сваког викенда у периоду од 10 до 13 часува у Улици Хумској 26, у Београду, могу да се распитују и траже темељније, детаљније и прецизније информације.“


Погледај галерију>>>

Погодака: 205
        • ЛОКАЦИЈА НА КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИМО


 • КОНТАКТ ПОДАЦИ ШКОЛЕ

   

  tel: 034/6-811-003
  fax:034/6-811-003

  Мије Тодоровића бр. 8
 • Топола
 • mail: os.karadjordje1@mts.rs