Многобројне награде и активности ученика из посебних одељења

Засадисмо врт
Уз помоћ и велику подршку започело је  уређивање  врта око Удружења Загрљај. Драги  пријатељи из Јкпа Топола као и драги  другови ђаци 4/3 из Школе Kарађорђе оправдаше паролу овогодишње дечје недеље и показаше  да је Подељена срећа много пута већа. Хвала свим сарадницима, ђацима из посебних одељења, пратиоцима а и родитељима и дечици на ангажовању. Хвала Удружењу Загрљај. Било  је предивно. Као што рекох, започесмо, а даће Бог и добри људи да и завршимо овај мали пројекат садње живе ограде око НАШЕГ ЗАЈЕДНИЧКОГ БРДА - дворишта Загрљаја. Прелеп је осећај радити нешто овако корисно.
Сумњиво лице
Дана 08.10. су ученици из посебних одељења и чланови удружења Загрљај одгледали позоришну представу у извођењу другова из Средње школе Краљ Петар Први. Дечаци и двојке улепшали сте им дан. Немају честу прилику да иду у биоскоп а нарочито не у позориште. Свако ново искуство овој дечици пуно значи. Смејали су се, доживљавали страх, ишчекивали и на крају радовали срећном крају. За другове који нису могли да буду са нама смо снимили целу представу и можете је погледати на yоutube каналу https://youtu.be/ZxJBnhr6aBc


Ликовна колонија - Опленачка јесен као инспирација
Као вишњица на врху колача предивну дечју недељу зачинисмо инклузивним дружењем са великим малим друштвом из Средње школе. Још једном су нам ови Велики људи показали заједништво, толеранцију и љубав. Било је свега. И песме и уметности али и историје и традиције. Много хвала људима из Задужбине Краља Петра који су нас угостили у овом предивном амбијенту. Наставнику Аци и педагог Зорици који су нас зближили са овим дивним младићима и девојкама и наравно нашем новом пријатељу Дејану Пантић  који нас је тако лепо забави. Загрљајци и ученици посебних одељења вам се захваљују.
Специјална награда за  посебну децу
Шта је Дечја недеља без награда. Друштво учитеља Тополе традиционалне по 7.пут организује ликовни конкурс са темом Опленачка бербе. Ове године су дечица била посебно креативна у цртању свог доживљаја ове предивне манифестације у посебном руху. Епидемиолошке маске су први пут биле лајт-мотив. Међу учесницима се ове године нашао рад ученика посебног одељења ОШ "Карађорђе". Ови креативци добише специјалну награду и уживаше у аплаузима које добише на сцени "Опленачке бербе".
Више о свим овим догађајима погледајте у албуму.

Албум

КОНТАКТ ПОДАЦИ

Мије Тодоровића бр. 8
34310 Топола, Србија
ПИБ: 101223989
Матични број: 07123370

    • Телефон: (034) 6 811 003

    • Факс: (034) 6 811 003

    • Mаил: os.karadjordje1@mts.rs

Search