Физика на нашем сајту

Драги ученици,

На школском сајту www.oskaradjordjetopola.edu.rs од ове године су  постављене странице на којима ћете имати доступан целокупан материјал из физике за 6. 7. и 8. разред. На страницама се налази електронски уџбеник - слике ваших страна из уџбеника, кодови за ваше Google учионице, сви часови физике које прате наставни програм са видео материјалима и презентацијама. Тренутно је постављено само 10-так часова али ће убрзо бити постављени сви часови до краја школске године. Временом ће се ове странице надограђивати и биће постављно још занимљивог садржаја (квизови, питања, текстови, лабораторијске вежбе, огледи, експерименти, симулације и задаци).

Путања до страница је следећа:  Покренете сајт школе који се налази на адреси: www.oskaradjordjetopola.edu.rs ----->  У хоризонталом менију изаберите опцију НАСТАВА ----->  Из вертикалног менија изаберите опцију ПРЕДМЕТИ ------>  Изаберите  разред -----> Као предмет изаберите ФИЗИКУ ------>  После тога сачекајте да вам се изабрана страница учита и отвори.

Физика 6. разред : Отвори страницу;

Физика 7. разред : Отвори страницу;

Физика 8. разред : Отвори страницу;


Овај целокупан садржај и материјал ја постављам само због вас, младих физичара. Зато цените рад и труд ваших наставника који желе да на било који начин допринесу да Вам школовање буде лепше, боље и занимљивије у овим новим временима.

За ваша питања, коментаре и сугестије стојим Вам на располагању.
Наставник физике Милан Недељковић: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

КОНТАКТ ПОДАЦИ

Мије Тодоровића бр. 8
34310 Топола, Србија
ПИБ: 101223989
Матични број: 07123370

    • Телефон: (034) 6 811 003

    • Факс: (034) 6 811 003

    • Mаил: os.karadjordje1@mts.rs

Search